+32 468 11 44 88 info@fivercom.be Prinses Jos.-Charlottelaan, 80 9100 Sint-Niklaas
1990
Geef een boost aan jezelf of aan je medewerkers van je bedrijf dankzij Coaching4Change. “Change” oftewel verandering door motivatie om de dingen privé en/of in je beroepsleven beter en anders aan te pakken. Haal het maximale uit jezelf of je bedrijf zonder je eigen grenzen te overschrijden op fysiek en/of mentaal vlak.
1875
 
1996
GDS Trans Service koos voor Fivercom voor de bouw van hun nieuwe website en logo. Wij danken het zeer gedreven team achter GDS voor hun vertrouwen in ons.

GDS Trans Service is een professioneel vervoerbedrijf met hoofdactiviteit personenvervoer in de maritieme sector. Zij zijn ook bereikbaar voor vervoer van VIP’s, zakenvervoer, vervoer van bemanningsleden en goederentransport.

1883
 
1998
Voor allerlei lichaamsbehandelingen kan je altijd terecht bij De Zachte Lijn. Lipomassage, afslanking, Pro Tan airbrush tanning, Pronails gelnagels, verzorgingsproducten van Jane Iredale en Environ.

Neem contact op via www.dezachtelijn.be. Er kan steeds gebeld worden op het nummer 03/653 49 99 of stuur een email naar info@dezachtelijn.be.

1882
 
1999
Meervoudig wereldkampioen artistiek biljarten Eric Daelman opende recent zijn persoonlijke biljartwinkel te Boom. Je kan ook bij hem terecht voor pool- en snookermateriaal.

Er is gekozen voor grote HQ foto’s op de voorpagina om zijn prachtige biljartshop aan de website bezoeker voor te stellen. Het logo werd ook door Fivercom verzorgd.

Wij bedanken Eric Daelman voor het vertrouwen in Fivercom en wensen hem veel succes toe!

1876
 
2001
Marbella2Dream Properties biedt zijn services aan in Marbella. Dit team van 3 gaat op zoek naar jouw toekomstig 2de verblijf of een nieuwe hoofdverblijfplaats. Marbella is gewoonweg prachtig. Zon, zee, strand en een erg aangenaam warm klimaat.

Neem contact op met 1 van deze 3 contactpersonen via het contactformulier op hun website. Je wordt gegarandeerd op je wenken bediend.

1878
 
2002
De Antwerpse Driebandliga heeft gekozen voor een vernieuwde website en logo bij Fivercom. Er is gekozen voor een file manager module om alle .pdf documenten van oa. gespeelde wedstrijden, kalenders, wijzigingen gegevens,…mooi weer te geven. Tevens zijn deze .pdf bestanden makkelijk te downloaden voor de spelers en bestuur.

Het nieuwe logo valt op en zal tevens gebruikt worden op alle correspondentie. Er werd duidelijk gekozen voor een diepte-effect in het logo.

Fivercom dankt het ADL2000 bestuur voor het vertrouwen.

1877
 
2003
Ceremonie LPP heeft gekozen voor een nieuwe frisse website, gemaakt door Fivercom. Ceremonie LPP biedt graag hun diensten aan voor een onvergetelijke trouwdag! Er kan gekozen worden uit een prachtig wagenpark met maar liefst 54 oldtimers! Prachtig gerestaureerde bussen zorgen voor het vervoer van de gasten.

Zeker een kijkje waard en voor diegenen die binnenkort in het huwelijksbootje stappen, neem contact op via het contactformulier.

1879
 
2004
De computerwebshop van het Waasland. Fivershop biedt voornamelijk computers aan met enkele accessoires. Desktops en laptops zijn ruim beschikbaar en de levertijd is maximum 24u na bestelling. Het is ook mogelijk je bestelde computer af te halen in Sint-Niklaas.

Neem snel een kijkje!

1885
FivercomStudio is LIVE!
Momenteel niet LIVE