+32 468 11 44 88 info@fivercom.be Prinses Jos.-Charlottelaan, 80 9100 Sint-Niklaas
Onderhoud & Herstelling
 
Elke laptop en desktop kan binnengebracht worden voor herstelling of een uitgebreid onderhoud. Je computer wordt volledig gescanned op virussen, mallware en spyware. Het register wordt opgeschoond en ongebruikte programma’s worden volledig verwijderd. Ook is het mogelijk om de oude harde schijf te vervangen door een SSD (Solid State Drive). De totale computerervaring krijgt hierdoor een BOOST! OPGELET: Door de vervanging van je oude harde schijf naar een SSD dient wel het besturingssysteem opnieuw aangekocht en geïnstalleerd te worden!

 

Veelvoorkomende problemen:
-Geen beeldweergave
-Trage algemene werking
-Opstartproblemen
-Oververhitting
-Vreemde pop-ups
-Virussen, spyware, mallware,…

Verkoop
 
Op onze webshop www.fivershop.be richten wij ons voornamelijk op verkoop van desktop computers en laptops. Accessoires zoals toetsenborden, muizen, webcams, externe harde schijven, usb-sticks, gaming …. Dit kan allemaal bij ons aangekocht worden op aanvraag. Fivercom maakt met veel plezier een persoonlijke offerte voor jouw op. Geheel gratis! Fivershop beschikt over een uitgebreid gamma aan A-merken en op al deze producten staat een wettelijke minimum garantietermijn van 2 jaar (zie garantievoorwaarden op onze webshop).
Seniorenhulp
 
In een steeds meer gedigitaliseerde wereld door de komst van bvb. smartphones en tablets hebben ouderen steeds meer hulp nodig bij het gebruik hiervan. Het synchroniseren van foto’s en bestanden, het optimaal draadloos functioneren van alle moderne technologische apparatuur, het werken met het nieuwe Windows 10 besturingssysteem, uitleg over de mogelijkheden van Cloud, hoe een emailprogramma configureren en gebruiken,… Dit gaat voor vele senioren niet vanzelf en daar staat Fivercom dan in bij. Wij komen met veel plezier aan huis, maar denk eraan, transport kost ook geld.
Webdesign
 
Fivercom maakt CMS websites voor iedereen!

Wat is CMS?
Content Management System websites kunnen door de eigenaar zelf héél eenvoudig worden aangepast. Geen kennis van HTML, Flash of andere code is nodig om je eigen website te beheren. U krijgt van ons 2 uur gratis opleiding om U op weg te helpen.

Kleine aanpassingswerken aan de website gebeuren het eerste half jaar na aankoop volledig GRATIS. Dit geeft de klant ruimte om verder na te denken over zijn website en en gratis gedurende een half jaar aanpassingen te laten doorvoeren zodat de website 100% op punt staat.

Wil je dus je hobby, beroep of activiteit wereldwijd bekend maken? Laat dan een persoonlijke website bouwen geheel op maat en beheer deze zelf! Contacteer Fivercom voor meer info.

Linux webhosting
 
Linux hosting wordt voor uiteenlopende Content Management Systemen, webwinkels en webblogs gebruikt. Denk hierbij aan Joomla, WordPress, Drupal en Magento. Linux hosting is geschikt voor dynamische websites in PHP, al dan niet gecombineerd met MySQL. Aangezien Linux hostingpakketten gebaseerd zijn op open source software, liggen de kosten lager in vergelijking met windowshosting pakketten.

De prijs van ons Linux hosting pakket bedraagt 5€/maand (excl. BTW) en bevat 3GB webruimte + mailserver. Dit pakket wordt betaald per jaar en is jaarlijks opzegbaar zonder opzeggingsvergoeding. Opzegging gebeurt 3 maanden voor het einde van de overeenkomst per aangetekend schrijven.

Facturatie gebeurt op de dag vanaf dat de webhosting actief staat.

Webshop partner
 
Fivercom kan jouw persoonlijke assistent zijn voor de creatie en ondersteuning van je eigen webshop. Samen met de webshop host vormt Fivercom een sterke basis voor de start van een eigen webshop. De huidige e-commerce markt is razendsnel aan het groeien. Klanten kiezen meer en meer om hun aankopen te doen via een webshop. Daar moet je als ondernemer op inspelen. Een aantrekkelijke, veilige webshop met een uitgebreid gamma aan producten, betaalmogelijkheden, promoties en de mogelijkheid tot (gratis) verzending en/of afhaling maakt het mogelijk jouw omzet te verhogen! En dit is niet alles: je hebt als ondernemer onmiddellijk toegang tot de internationale markt! Let op, een webshop maken is niet goedkoop en vraagt 100% veiligheid! Vraag dus gerust op voorhand een offerte aan en laat je goed informeren!
Logo ontwerp
 
Een nieuw logo nodig voor je startend bedrijf, zelfstandig beroep of sportclub? Dat kan bij ons! Vanaf 149 euro (excl. BTW) heb je je eigen logo in vectorformaat. Dat betekent dat dit logo tevens gebruikt kan worden voor grootafdruk op bvb. reclameborden, spandoeken, vlaggen,…. Inbegrepen in deze prijs zit het 3x aanpassen van het logo ontwerp naar jouw eigen idee. Het komt zeer veel voor dat het eerste logo ontwerp niet 100% het idee is van de klant. Daarom krijgt de klant de kans om het logo 3x aan te passen voor dezelfde prijs van 149 euro excl. BTW.
Ontwerp visitekaartjes
 
Er zijn tal van websites waar je je visitekaartje zelf kan ontwerpen, maar soms heeft de klant nood aan een eigen stijl. Het visitekaartje moet alle belangrijke informatie bevatten geheel in de stijl van jouw zaak, bedrijf, sportclub of hobby. Fivercom werkt samen met Drukzo.nl voor de afdruk van ons ontwerp. Zij bieden top afdrukkwaliteit in verschillende afdruksoorten. Het voorontwerp inclusief 3 aanpassingen aan het visitekaartje verzorgt Fivercom voor 69 euro excl. BTW (levering en afdruk niet inbegrepen). Meer info nodig? Mail dan naar info@fivercom.be.
Hulp aan huis
 
Fivercom komt graag aan huis om je probleem op te lossen. Een trage computer, een virus, ongewenste programma’s en pop-ups op je beeldscherm, moeilijkheden bij installatie van hardware en/of software, netwerkproblemen, hulp bij het aankoop van een nieuwe laptop of desktop computer, printerproblemen,… Neem contact met ons op en maak een afspraak. Let op, transport kost ook geld!
FivercomStudio is LIVE!
Momenteel niet LIVE